Siham Feriani, kindertandarts, tandarts- pedodontoloog

Siham Feriani

Siham Feriani

Tandarts-pedodontoloog

Ik ben in 2008 afgestudeerd als tandarts. Werken met kinderen vond ik altijd al leuk en uitdagend. Na 8 jaar een eigen tandartspraktijk te hebben gehad waarin ik steeds vaker en steeds meer geconfronteerd werd met hele jonge kinderen met veel gaatjes in het (melk)gebit en andere gebitsproblematiek waarbij behandeling in de reguliere praktijk niet meer lukt, besloot ik het roer om te gooien en ben ik mij gaan specialiseren in de kindertandheelkunde. Tijdens de opleiding heb ik in verschillende Centra Bijzondere Tandheelkunde en verwijspraktijken gewerkt. Als gedifferentieerde en erkende tandarts- pedodontoloog en behandel ik alleen nog kinderen.

Binnen Kids Dental Zuidoost:

  • Behandel ik kinderen op verwijzing van de eigen (tand)arts als behandeling vastloopt of niet lukt.
  • Heb ik nauwe contacten en werk ik indien nodig samen met orthodontisten, logopedisten en andere artsen en zorgverleners binnen stadsdeel Amsterdam Zuidoost maar ook daarbuiten.
  • Heb ik er bewust voor gekozen om ouders de mogelijkheid te geven zelf hun kinderen bij ons aan te melden vanaf het eerste tandje. Hierdoor kunnen we samen een plan opstellen om de problemen met het kindergebit te voorkomen in plaats van te genezen. Dit kan al dus vanaf doorbraak van het eerste tandje rond de leeftijd van 5 á 6 maanden oud.
Terug naar overzicht