Onze Huisregels

Voor het inschrijven van nieuwe patiënten of het maken van een afspraak, kan dit per mail, telefonisch of in de praktijk.

Neem in geval van een verwijzing door een (tand)arts of specialist de verwijsbrief mee. De verwijzer kan deze ook rechtstreeks naar ons doorsturen.

Een verwijzing van een tandarts is niet altijd nodig; als uw kind nog geen tandarts heeft, dan kunt u w kind ook rechtstreeks bij ons aanmelden. Dit kan al vanaf het doorbreken van het eerste tandje (rond 6 maanden).

Neem bij de afspraak altijd een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas van uw kind mee.

Wij werken uitsluitend op afspraak en plannen langere afspraken in dan u gewend bent bij de reguliere tandarts. Dit doen wij omdat wij graag ruim de tijd willen nemen om onze patiëntjes goed te behandelen, en ervoor te zorgen dat zij zich goed op hun gemak voelen. Het kan dus voorkomen dat wij soms uitlopen. Gelieve hier rekening mee te houden en daar als ouder begrip voor te hebben.

Behandelingen bij kinderen tot 18 jaar worden rechtstreeks bij de verzekering gedeclareerd en worden vergoed. In sommige gevallen dienen behandelingen vooraf te worden aangevraagd, wij dienen hiervoor een aanvraag in bij uw zorgverzekering.

Geef wijzigingen zo snel mogelijk door aan de balie. Ook veranderingen in telefoonnummers en emailadressen horen wij graag van u. Wij proberen altijd voor de afspraak een herinnering per mail te sturen maar dat kan uiteraard alleen als wij over het juiste emailadres beschikken.

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak, dan verzoeken wij u om dit uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Indien u zich niet tijdig afmeldt dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening. Mocht u toch geen emailbericht hebben ontvangen, dan wijzen wij u erop dat dit een extra service is en dat u alsnog zelf verantwoordelijk bent voor de gemaakte afspraken en het nakomen ervan. Ook in dit geval wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek, contact met ons of een behandeling door een van onze medewerkers opmerkingen, suggesties, tips of een klacht dan horen wij dit graag. Dit is voor ons van groot belang om onze service en dienstverlening te verbeteren. Opmerkingen en/of klachten kunt u mailen naar: info@kidsdentalzuidoost.nl.

Kids Dental Zuidoost maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.